Всеки човек има своя собствена граница на търпение. Ще ви

...
 
Всеки човек има своя собствена граница на търпение. Ще ви
Коментари Харесай

„Забрави името ми!“ или това, което жените от различни зодии никога не прощават

 

Всеки човек има своя лична граница на самообладание. Ще ви кажем къде се крие линията на търпението при дамите от другите зодии. А вие се считайте за предизвестени.

 

Овен

Овенът затваря очите си за острите думи, отправени към него, и ги обръща в смешка. Приятелски надъхан знак, който се пробва да не трансформира напечените обстановки в спор. Единственото нещо, което дамата Овен в никакъв случай няма да елементарни, е измяната. Импулсивната овнешка натура в никакъв случай няма да толерира намесата на други във връзката. Най-вероятно ще измисли нечовечен проект за възмездие.

 

Телец

Представителите на този знак са доста деликатни към казаните думи и делата ви. Жената Телец може да бъде афектиран от надменно отношение към възприятията си. И също по този начин в никакъв случай няма да толерира арогантни хора, които желаят да обхванат в персоналното му пространство.

 

Близнаци

По своята същина това е свободомислещ знак. Дори да са във връзка, дамите Близнаци си разрешават да вършат това, което желаят. Следователно те в никакъв случай няма да толерират, в случай че някой протяга ръка на свободата им. Близнаците се отличават със способността си да позволяват конфликтни обстановки по кротичък метод. Но в случай че са били лишени от свободата си, те в никакъв случай няма да ви го простят.

 

Рак

Най-добрите съпруги и майки, пазителки на фамилното огнище. Те в никакъв случай няма да простят невнимателно отношение от страна на колегата. Те няма да бъдат засегнати толкоз от измяната, колкото от неналичието на топлота и романтика във връзката. За тях е значимо да се усещат всекидневно мечтани и обичани.

 

Лъв

Много хора знаят, че представителите на този знак обичат похвалите и вниманието от своя човек. Те в никакъв случай няма да ви одобряват в близкия си кръг, в случай че клюкарствате и обсъждате други хора в диалога. Лъвовете са уверени, че във всеки човек има нещо красиво. Ако имате навика да съдите другите, можете да влезете в пожизнения черен лист на дамата Лъв.

 

Дева

 

Девите са изключително педантични. Те са захласнати от чистотата и реда във всичко. Ако някой наруши идеалната им непорочност и направи неразбория, тогава представителите на този знак ще нападат недоброжелателя с яд.

 

Везни

Везните се пробват бързо да изгладят споровете и си затварят очите за някои дребни прегрешения. Единственото нещо, което те няма да простят, е грубото отношение и нападките. Бъдете нежни и деликатни с Везните. Опитвайте се да изглаждате споровете още в зародиш и не позволявайте разногласията да стигат до кавги.

 

Скорпион

Представители на този знак са подготвени да си затворят очите за доста мъжки гафове и прегрешения. Те са в положение да простят всичко, с изключение на лъжите. За тях лъжата е като гибелта – излъжеш ли ги, преставаш да съществуваш за тях. Ако Скорпионът ви хване, че го лъжете, той в никакъв случай няма да елементарни. По-добре незабавно да признаете грешката си, в сравнение с да пожертвате връзката си с дамата Скорпион.

 

Стрелец

Тези дами имат огнен темперамент и много завист. До момента, в който сте до нея и тичате да й помагате, тя ще демонстрира своята обвързаност и внимание. Но в случай че откажете един път, тя ще помни до края на живота си и ще ви го подсети при всяка опция.

 

Козирог

Козирозите имат вяра, че съществува единствено тяхното мнение. Следователно те няма да простят, в случай че в обща компания някой от околните им застане на страната на съперника им или просто не ги поддържа. За дамите, родени под това съзвездие, подобен акт е персонална засегнатост.

 

Водолей

Хитри и интелектуално развити дами. Те се пробват да бъдат в компанията на хора, които имат лична позиция и мнение. Никога няма да толерират несправедливостта и голословните искания. Предпочитат да заобикалят за цялостен живот импулсивни хора, които не знаят по какъв начин да вземат решение спорове с думи.

 

Риби

Симпатична и нежна зодия. Буквално всичко може да ги натъжи и да ги нарани до сърцевината на душата им. Това може да е неприятна смешка, отвод за помощ или незаслужено отношение. Недоволството ще седи дълго време в дамата Риби. Те могат постепенно и с течение на годините да отровят живота на хората поради техните неприемливи дейности в предишното.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР